Beach

Beach

Beach is een videoslot wat ontwikkeld is door Net Entertainment. Er is zelfs een Nederlandse vertaling van de videoslot online te vinden, wat uiteraard de naam „Strand” heeft. Het is een videoslot wat een volledig strandthema heeft waar er allerlei voorwerpen op het strand aanspoelen. Je moet dan vooral denken aan zeesterren, schelpen en schatkisten die volzitten met diamanten en parels.

Aanspoelende items

Bij dit videoslot gaat het er iets anders aan toe dan bij de andere videoslots zoals de Starburst Videoslot. In plaats van rollen die na elkaar stoppen, spoelen bij Beach alle stranditems na elkaar aan. Hieronder vindt je de waarde per symbool wanneer je er 5 op 1 winlijn ontvangt:

  • Schatkist: 2000 munten
  • Parel: 1000 munten
  • Paarse schelp: 750 munten
  • Oranje zeester: 500 munten
  • Witte schelp: 350 munten

Het zijn de glazen flessen die aanspoelen wat de scattersymbolen zijn. 10 tot en met Aas leveren tussen de 50 en 125 punten op wanneer je ze allemaal op 1 winlijn verkrijgt. Je hebt minimaal 3 symbolen van links naar rechts op 1 lijn nodig om tot een combinatie te komen.

Free waves

Net als bij de meeste videoslots heb je ook bij Beach de mogelijkheid om gratis spins te ontvangen. Je kunt deze verdienen door 3 scatters op een minlijn te verzamelen. Hiermee ontvang je de „Free Waves” oftewel de gratis golven. Hier bovenop kun je tijdens het gratis spins spel meer gratis golven winnen. De prijzen die je tijdens deze golven wint, zijn gelijk aan de prijzen tijdens de normale spins. Het is mogelijk om tijdens het spelen drie soorten combinaties te krijgen en deze zijn garant voor maximaal 24 Free Waves.

De punten verdubbelaar

Naast de gratis golven is er in de Beach videoslot ook een verdubbelaar te vinden en die werkt als een normale wild. Wanneer je bijvoorbeeld op één winlijn twee dezelfde symbolen en op de derde minlijn een verdubbelaar hebt, dan zal de verdubbelaar als een wild gelden. Dat betekent dat je deze minlijn dan ook dubbel uitbetaald krijgt. De maximale verdubbeling is twee keer en er zijn helaas geen grotere vermenigvuldigers in deze slot verwerkt.

Octopus Wild

Dit is misschien wel de leukste extra toevoeging in deze videoslot. Tijdens het spinnen kun je namelijk zomaar een Octopus Wild op je scherm krijgen. De octopus wild kijkt in alle vakjes die direct aan de octopus grenzen en wisselt deze vakjes eventueel om voor een betere combinatie.

Hierdoor kan een waardeloze spin zomaar in een keer in een winstgevende spin veranderen, want de Octopus Spin haalt de best mogelijke combinatie eruit. Deze speciale wild zal altijd op de middelste rol verschijnen. Wanneer je de wild ontvangt zonder dat je een combinatie mee kunt maken, dan zal de slot spinnen zolang er een combinatie gemaakt is. Hier hoef je geen inzetten voor te plaatsen.

Comments are closed.